Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 5.700 m2, το κτιριακό συγκρότημα συνολικής έκτασης 810 m2 προσφέρει άνεση στην πρόσβαση, στο παρκάρισμα και στην διαδικασία ελέγχου των οχημάτων. Νέες, σύγχρονες, ανανεωμένες εγκαταστάσεις με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό σας δίνουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε γρήγορα, αξιόπιστα και χωρίς ταλαιπωρία.

Μια επίσκεψή σας μόνο αρκεί για να διαπιστώσετε την διαφορά στην εξυπηρέτηση από το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Χώροι τεχνικού ελέγχου

Η επέκταση των εγκαταστάσεών μας ολοκληρώθηκε πρόσφατα και είναι σε θέση να φιλοξενήσει ΚΑΙ τον τεχνικό έλεγχο φορτηγών, λεωφορείων και δικύκλων την επόμενη στιγμή από την σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας.

περισσότερα

Χώροι Υποδοχής

Στους άνετους και μοντέρνους χώρους υποδοχής που έχουμε δημιουργήσει στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να χαλαρώστε για όση ώρα θα χρειαστεί να παραμείνετε για να ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος. Απολαύστε έναν δωρεάν καφέ, διαβάστε κάποια περιοδικά ή εφημερίδες, παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση. Όποια και να είναι η επιλογή σας ...χαλαρώστε στον φιλόξενο χώρο αναμονής.

περισσότερα

Photo Gallery

Δείτε φωτογραφίες από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της AUTOTEST, που βρίσκεται στη Bουνοπλαγιά Ιωαννίνων.

περισσότερα