Χώροι υποδοχής

Στους άνετους και μοντέρνους χώρους υποδοχής που έχουμε δημιουργήσει στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να χαλαρώστε για όση ώρα θα χρειαστεί να παραμείνετε για να ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος. Απολαύστε έναν δωρεάν καφέ, διαβάστε κάποια περιοδικά ή εφημερίδες, παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση. Όποια και να είναι η επιλογή σας ...χαλαρώστε στον φιλόξενο χώρο αναμονής.

Υποδοχή / Γραμματεία

Με ευγένεια, ταχύτητα και σεβασμό απέναντί σας θα παραλάβει τα έγγραφά σας, θα ενημερώσει τα σχετικά έντυπα και θα σας τα παραδώσει κατά την αναχώρησή σας έτοιμα και απολύτως ενημερωμένα.

Επίσης θα σας ζητήσει κάποιο τηλέφωνο ή διεύθυνση για να σας ενημερώσει έγκαιρα για τον επόμενο τεχνικό έλεγχο έτσι ώστε να μην έχετε καμιά έννοια γι αυτό εσείς.

Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη και τον χρόνο συμπληρώστε ή απαντήστε προφορικά σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το επίπεδο υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Χώρος αναμονής

Για το σύντομο χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σας, σερβιριστείτε έναν καφέ, δείτε τηλεόραση, διαβάστε ένα περιοδικό ή απλά καθίστε στο άνετο και «ζεστό» σαλόνι μας. Ο έτσι και αλλιώς λίγος χρόνος που απαιτείται για τον έλεγχο θα σας φανεί ακόμα πιο σύντομος.